Zastupnik HDZ-a Culej učiteljicama: Obrišite si onu stvar s tom svjedodžbom

(Index.hr) Zastupnik HDZ-a Stevo Culej učiteljicama i aktivisticama koje su u ime inicijative “Hrvatska može bolje” pred Saborom zastupnicima dijelile svjedodžbe s ocjenom nedovoljan, poručio je “da si obrišu onu stvar s time.”

Aktivistice su na Facebooku otkrile detalje neugodnog susreta s Culejom.

“Predstavnik naroda svog: Obrišite si s tim, kolegice. Ja: Što da si obrišemo? On: Onu stvar”, prepričala je na Facebooku jedna od sudionica događaja, a doznajemo da je Culej neukusan komentar uputio članici Sindikata hrvatskih učitelja.

Inače, zastupnik Culej koji očito ima problem sa svjedodžbama završio je, prema službenoj biografiji objavljenoj na web stranicama Hrvatskog sabora, Srednju strukovnu školu u Vinkovcima i po struci je bravar.

Podsjetimo, aktivista Inicijative Hrvatska može bolje u petak ujutro na Markovom trgu dočekivala je saborske zastupnike i dijelila im “Svjedodžbe o završnom ispitu” – ocjena na završnom ispitu je “nedovoljan (1)”, zalaganje “sramotno (0)”, dok u rubrici vladanje stoji “nepopravljivo”.

U svjedodžbu, kažu aktivisti, nisu unijeli broj neopravdanih izostanaka jer bi ih bilo previše.

“Mi građani i građanke RH svjedočimo nemaru, neodgovornosti, neradu i bahatosti ove parlamentarne većine, Vlade i ministra Predraga Šustara koji su u političkoj godini 2015./2016. iskazali krajnji prezir prema Cjelovitoj kurikularnoj reformi, obrazovanju i budućnosti Hrvatske. S obzirom na već dodijeljeni ukor na prosvjedima ‘Hrvatska može bolje’, koji nije doveo do poboljšanja vladanja, izriče se krajnja pedagoška mjera – isključenje!”, stoji u Svjedodžbi.

2 Comments

  1. Bravari su oduijek bili važan čimbenik politike na ovim prostorima…
    Osim toga, bravari su vrlo tražena roba u HDZ – u.
    Ima puno brava u Hrvatskoj koje treba…hm, tretirati…

Comments are closed.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!