Ovako se radi kad se država ne upliće

I dok jedni vrište “car je gol”, drugi ih ignoriraju, treći se vrijeđaju, neki (četvrti) kolege, bez €ura, bez fondova, bez grmljavine medija, digitaliziraju nastavne jedinice i slažu ih prvorazredne e-udžbenike koji se na svakom mobilnom uređaju otvaraju drugačiji, s elementima videoigrice.

Isprobajte malo, samo da dobijete dojam što se sve može, kako neki drugi ne bi prodavali muda pod bubrege.

4 Comments

  1. Materijali koje pojedinci rade u geogebri su više nego odlični (hvala autorima)-klinci ih jako dobro prihvaćaju i rado koriste, ne samo na satu nego i kod kuće.
    Često znaju komentirati kako im je puno lakše učiti pomoću ovakvih materijala, a one za famoznih 3,3 mil kuna im nemam namjeru niti pokazivati. Niti mislim da bi im bili zanimljivi jer su navikli na bolje od toga 🙂

    1. Svaka čast,osjeti se velika ljubav prema poučavanju matematike,a bez ljubavi i strasti prema pozivu, nažalost,nema kruha!

  2. Ne treba puno pameti za zaključak da najbolje ideje stižu iz same prakse.
    Ali ne, kod nas i dalje sve funkcionira na principu slona u radnji s porculanom, gdje se “inovacije i projekti” kreiraju i lansiraju odozdo, uglavnom od ljudi koji (više) nemaju vezu i osjećaj s razredom i koji dišu birokratski.

    I onda kod svake smjene ministra i vlasti uopće idemo opet iznova, tek toliko da se u CV ministra može staviti nova recka.

    1. Ispravljam svoj 3. red: umjesto “odozdo”, treba biti “odozgo”. (Subotnji lapsus!)

Comments are closed.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!