Vrgorac: Policija odbila podnijeti kaznenu prijavu protiv svog bivšeg djelatnika jer “ozljede nisu bile dovoljno teške”; prijavu o vlastitom trošku morala podnijeti učiteljica!

Ako policija ne garantira sigurnost, škola ujutro neće otvoriti svoja vrata

Kako iznosi kolega Branko Radonić na Blogu od Vrgorca grada, nakon današnjeg divljačkog napada na učiteljicu Hrvatskog jezika, ponašanje policije bilo je sramotno i katastrofalno! Najprije nisu uopće napravili očevid i nisu fotografirali štetu koju je po školi napravio podivljali roditelj, a onda su čak i odbili podnijeti kaznenu prijavu po službenoj dužnosti jer, navodno, “ozljede nisu bile dovoljno teške”. Prijavu je naknadno podnijela napadnuta učiteljica o svom trošku.

Sasvim slučajno, spomenuti roditelj je bivši djelatnik policijske postaje u Vrgorcu.

Da stvari budu još bizarnije, isti je roditelj još ranije dolazio učiteljici kući i prijetio joj na što je škola podnijela prijavu policiji zbog prijetnje, kao i socijalnoj službi zbog toga što dijete nije puštao u školu, ali nije poznato jesu li policija i socijalna služba išta napravile.

Ravnatelj OŠ Vrgorac poslijepodne je odnio predstavku u Policijsku postaju Vrgorac u kojoj je, između ostalog, postavio nekoliko pitanja:
– zašto nisu fotografirali štetu tijekom uviđaja?
– zanima li ih video snimka napadača sa nadzornih kamera?
– što su radili po prethodnoj prijavi škole protiv nasilnika zbog prijetnje nastavnici otprije dva tjedna?
– garantira li policija da je škola sigurna od manijaka, jer u protivnom škola ujutro neće otvoriti svoja vrata. Ravnatelj ističe da mu je sigurnost djelatnika na prvom mjestu.

3 Comments

  1. Tu bi trebali reagirati Ranko Ostojić i Predrag Matić jer je očito Jovanović potpuno pasivan i beskoristan.

  2. Tu je trebao reagirati netko od muških kolega u predmetnoj školi! Ima li takvih tamo? Što su radili dok je ovaj idiot mlatio profesoricu?

    1. Bilo je poslijepodne, već su se razišli. Škola je bila gotovo prazna.

Comments are closed.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!