Ravnateljica tjerala osnovce da pozdrave Kosoricu

(Danas.hr) Umjesto na redovnu nastavu, učenici Osnovne škole Zrinskih i Frankopana iz Otočca u utorak ujutro morali su u gradski park na doček premijerke Jadranke Kosor. Nastavnicima i učenicima naredbu je izdala ravnateljica škole Lucija Sekula. Djeci je navodno naređeno da se moraju kulturno ponašati kada pokraj njih prođe premijerka i svita ministara, te da što češće plješću svojim malim dlanovima. Djeci je rečeno i da ne smiju napustiti park dok je premijerka u Otočcu.

Kako doznaje portal slobodnalika.com, više roditelja političku podobnu ravnateljicu sprema se tužiti prosvjetnoj inspekciji i drugim nadležnim institucijama, jer je za vrijeme školske nastave iskoristila učenike u predizborne svrhe i to bez njihova znanja.

Sve zbog kuma

Zbog navodne političke zaštite koju već godinama uživa kod svoga obiteljskog kuma, HDZ-ovog župana Milana Jurkovića, roditelji će pisati anonimne predstavke Ministarstvu prosvjete jer se boje posljedica.

Inače, supružnici Sekula, Lucija i Dinko, ravnatelji su osnovne i srednje škole u Otočcu. Osim učenika osnovne škole, na dočeku premijerke u parku među svitom političara navodno su bili su i učenici srednje škole iz Otočca.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!