ANAT-FIZ.TBL

ANAT-FIZ.TBL

Dragi kolege,

podastirem vam na uživanje i raspolaganje moj GODIŠNJI PLAN I PROGRAM za Anatomiju i fiziologiju jer se nadam da biste mogli imati koje koristi od njega ukoliko i od vas zahtijevaju da pišete i prilažete ISHODE UČENJA, što god mi o tome mislili. Hm, samo kako još doći do koristi za milu dječicu, naše najdragocjenije Blago? Neki će reći: „Naravno, to je pravi put!“, a neki „Naravno, nije!“.

U najmanju i najnužniju ruku shvatite ga kao pobudno štivo za izradu vašega GPP-a.

Umotvorak je izrađen na temelju zadanoga štiva iz mudrih službenih knjiga za naš novi petogodišnji program, Standard kvalifikacija, gdje se unutar Elemenata kvalifikacije navodi pod kodom J-1201-4/O-11/26 Obvezna strukovna jedinica ishoda učenja s nazivom Građa i funkcija ljudskoga tijela, a koja se ostvaruje kroz nastavni predmet Anatomija i fiziologija (napokon). Elem, najvećma se držah razradbe nastavnih cjelina i tema sa 179. do 181. stranice „dokumenta“ MZOS-a (usrči s MZOS > Obrazovanje > Srednje obrazovanje > Nastavni planovi i programi) koji se zove Strukovni kurikulum za stjecanje kvalifikacije Medicinska sestra/tehničar opće njege.

Izbor Svetih glagola iz Bloomove taksonomije i dogmatike.

Nema broja sati ni elemenata i kriterija ocjenjivanja, pa neka netko to predloži. Ma neka netko sve izmjeni pa predloži!

U Zagrebu, 10.I.2013. (III. godina reformiranoga programa za medicinske sestre)

S poštovanjem,
Dane Petković, dr. med.,
profesor stručnih predmeta u Školi za medicinske sestre Mlinarska u Zagrebu

Post a Comment