Markić promovira jednospolni odgoj, pokroviteljica joj je Kolinda, a posebni gost Šustar

(Index.hr) UDRUGA U ime obitelji organizira Drugu međunarodnu konferenciju pod nazivom „Obitelj i škola – ključ odgoja za vrijednosti“, A koja će se održati u Zagrebu 21. i 22. listopada. Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a na prvom panelu izlagat će tehnički ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar. Šustarova tema je “Izazovi suvremenog obrazovnog sustava”.

Cure u jednom, muškarci u drugom razredu

Više puta će se na panelu govoriti o jednospolnom odgoju što znači da bi cure i dečki trebali biti u odvojenim razredima.

“Okruženje slobodno od ometanja koje pretpostavlja prisutnost suprotnog spola pogoduje akadmenskom razvoju”, smatraju pobornici jednospolnog odgoja tvrdeći da za to imaju i znanstvene dokaze.

Laudato TV o pozitivnom utjecaju na djecu

I druge teme na konferenciji su vrlo “zanimljive” pa će tako direktorica Laudato TV Ksenija Abramović govoriti o tome “Kako TV program može imati pozitivan utjecaj na djecu i mlade”. O tome kako je “znanost razbila mit o rodnoj ideologiji” govorit će dr. Zvonko Rumboldt a član talijanske ProVite o “učincima i opasnostima uvođenja rodne ideologije u škole”. Tu je i tema “Prenošenje vjere u sekulariziranom društvu”.
Cilj konferencije je predstaviti nastavnicima, odgojiteljima, donositeljima odluka, organizacijama civilnog društva, stručnjacima i javnosti, te prije svega roditeljima, primjere dobrih praksi odgojno obrazovnih programa te pružiti praktične savjete za odgoj djece.

Konferencija nije besplatna pa puna kotizacija iznosi 300 kuna po osobi.

3 Comments

  1. Dakle – treba caltati 300.00 HRK da bi se gledalo i slušalo (ne zna se što je gore) Željku Markić?!
    Uistinu, ja ne znam nikoga tko bi odbio takovu ponudu!

Comments are closed.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!