Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima

(Slobodna Dalmacija) Već prvog radnog dana nakon uskrsnih praznika, dio prosvjetara nastavio je blagdansko ozračje, a za to su se pobrinuli Hrvatska zajednica osnovnih škola (HZOŠ), koja, u suradnji s Ministarstvom obrazovanja, od srijede organizira stručni skup za tajnike, računovođe i ravnatelje koji su na put krenuli “debelo” na vrijeme – još tijekom utorka.

Seminar se održava na prestižnim dubrovačkim lokacijama, čovjek ne zna koja je bolja od bolje, u hotelima s četiri i pet zvjezdica, za koje baš i ne očekujete da će biti prvi izbor domaćim prosvjetarima koji godinama skreću pažnju na svoje iznimno niske plaće.

No, tome unatoč predviđeno je da se nekoliko stotina ravnatelja, njihovih tajnica i računovođa educiraju u hotelima kao što su “Ariston” i “Royal Princess” (pet zvjezdica), no daleko od toga da im neće ostati i vremena za razonodu i razbibrigu….

2 Comments

  1. Nisam ni mislila da ćedu u takvim hotelima bit profešuri, oni su ionako u školama za gornju “elitu” samo nužno zlo…i fiksni trošak:).

Comments are closed.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!