Rektor Boras: Dodatne ECTS bodove studenti će dobiti odlascima na misu, ispovijed i pričest

(NEWSBAR) Približava se kraj akademske godine, a svim studentima koji beru brigu oko nedostatka ECTS bodova novi rektor zagrebačkog sveučilišta Damir Boras jamči rješenje u skladu sa svojom proklamiranom politikom povratka biblijskim vrijednostima.Da u Borasovom povratku biblijskim vrijednostima neće sve biti samo u kamenovanju bludnih studentica, odsijecanju udova onima koji prepisuju na ispitima, te otkazima svim ženskim profesorima na fakultetima pokazuje i popis ekstrakurikularnih aktivnosti koje studentima mogu omogućiti stjecanje dodatnih ECTS bodova.

– Studente koji predano rade sve ove godine na svojim biblijskim vrijednostima treba u ova bezbožna vremena adekvatno nagraditi. Redoviti odlasci na nedjeljne mise uz najviše tri dopuštena izostanka u jednoj akademskoj godini donosi četiri ECTS boda. Redovne svete ispovijedi dva ECTS boda, a pričesti jedan ECTS bod. Blagoslov kuća, plaćanje crkvene općine i pjevanje u crkvenom zboru po jedan ECTS bod – objasnio je rektor Boras na uskršnjem domjenku novinarima jednu od smjernica nove sveučilišne politike.

Kako je danas Veliki Petak, trpeza na domjenku bila je veoma skromna. Samo mnoštvo sušenog bakalara. Rektor Boras se pohvalio kako će sutra ići na blagoslov hrane, da su šunka i jaja skuhani, mladi luk očišćen, a kulenova seka i kulen spremni. Zaželio je studentima sretne uskršnje blagdane sa što više tucanja jaja.

1 Comment

Comments are closed.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!