Traže se informacije! Čitaj i šalji dalje!

Radi istraživanja (ne)efikasnosti i (bes)smislenosti sadašnjeg sustava upisa u srednje škole, traže se nastavnici koji rade u gimnazijama u manjim gradovima koji imaju samo jednu ili dvije gimnazije.

Ako ne radite u takvoj gimnaziji, ali znate nekoga tko radi, molimo da im ovo proslijedite.

Tražimo od vas dvije brojke:

1. Koliko je bodova imao NAJSLABIJI (po bodovima) učenik koji se upisao u vašu gimnaziju prošle godine (ukoliko podatak na razini škole nije dostupan, dobro će doći i podatak na razini jednog razreda, bilo kojeg; razrednici imaju te informacije)?

2. Koliko učenika koji su se prijavili za upis u vaše škole se naguralo u raspon od 79,00-80,00 bodova? (Alternativno: koliki je raspon bodova učenika unutar jednog razreda?)

Dakle, tražimo informacije iz gradova kao što su Šibenik, Dubrovnik, Koprivnica, Vukovar, Županja, Vinkovci, Daruvar, Čakovec… Dakle, u županijama koje imaju samo nekoliko gimnazija u cijeloj županiji, a to su sve osim četiri najveće (ZgStRiOs).

Anonimnost apsolutno zagarantirana. U objavljivanju vjerojatno nećemo ni napisati o kojoj gimnaziji je riječ, nego ćemo podatke obraditi sumarno. Podatke možete poslati ili na mail udruga@nastavnici.org ili, ako želite potpunu anonimnost, prijavite se na forum i pošaljite informacije privatnom porukom nekome od administratora. Iako, radi vjerodostojnosti, preferiramo informacije s potpisom.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!