Damir Jelić na Karamarkovom popisu kao budući ministar obrazovanja – navodno se dvoumi između njega i Tomislava Đonlića?

(KAportal) Vrh HDZ-a već je formirao “vladu u sjeni” dok je šef stranke Tomislav Karamarko za Jutarnji list rekao kako je HDZ već sada spreman preuzeti vlast i odgovornost u državi, ali ipak neće objavljivati imena HDZ-ovih ministara.

Zanimljivo, napomenuo je kako za ministre u njihovoj vladi osnovni uvjet neće biti članstvo u HDZ-u ili u strankama njihovih koalicijskih partnera, nego će ta osoba morati biti stručnjak.

Nagađa se da bi među Karamarkovim “ministrima” mogao biti i jedan Karlovčanin, aktualni gradonačelnik Karlovca i potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić. Kako navodi Jutarnji, Jelić međutim nije jedini kandidat za ministra u ovom resoru. Tu je i Tomislav Đonlić, aktualni tajnik HDZ-ovog Odbora za znanost i obrazovanje. Obojica su, piše se, bliski šefu HDZ-a, pa će i izbor biti očito malo teži.

4 Comments

  1. Zna li netko je li potrebno nabavljati dozvolu za oružje ako samo želiš kupiti jedan metak i ispucati si ga u glavu?

  2. ja sam za to da konačno neki nogometaš postane ministar MZOS-a, a za pomočnicu uzme neku manekenku

    1. Slažem se, i prisnažujem – neka to budu Ćiro Blažević, i Žuži Jelinek!

  3. “Uvođenju promjena u sustav normiranja u osnovnim školama pristupili smo suočeni s mnogobrojnim pritužbama učitelja predmetne nastave i ravnatelja osnovnih škola koji su upozoravali na to da u školama postoji problem nejednakog i nepravednog zaduživanja satnicom. Takva praksa često je rezultirala time da većina učitelja za jednaku plaću mora raditi s učenicima u razredu puno više od nekih svojih kolega koji konzumiraju Kolektivnim ugovorom postignuta prava na svojevrsno ”oslobađanje” od izvođenja dijela nastave samo zbog toga jer su – sindikalni povjerenici, vijećnici, brinu se o estetskom uređenju škole, vode troglasni zbor, voditelji su zadruga, županijskih stručnih vijeća i dr.”
    Mišljenja sam da gore mnogobrojne pritužbe su zapravo trebale biti napisane u jednini. Koji to učitelj s imalo iskustva može reći ili napisati da je teži rad u razredu od vođenja i smišljanja i organiziranja i žrtvovanih vikenda i praznika i…kako bi izvodili bilo koju izvannastavnu aktivnost?!!! Sramota!!! Samo se stvara razdor među kolegama.

Comments are closed.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!