Željko Stipić: Prilika da se riješimo Jovanovića

(Večernji list) – Sad je prilika da se riješimo nesposobnog, nekompetentnog, neodgovornog, bahatog i ciničnog ministra koji je svaki svoj neuspjeh spreman proglasiti uspjehom, ocijenio je na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Školskog sindikata “Preporod” Željko Stipić koji je u svim školama organizirao potpisivanje peticije “Mijenjajte ga”.

Podršku mu je dala i Udruga “Nastavnici organizirano”.

– Smjena ministra ništa ne rješava, ali smjena ministra Jovanovića bit će dobar početak. Obrazovanje je najvažnija stvar na svijetu, a naše se rastače – kazala je Ana Majnarić, predstavnica “Nastavnici organizirano”, koja je optužila ministra i njegove suradnike za kontinuirano ponižavanje nastavnika.

Peticija kojom se traži smjena ministra Jovanovića počela se potpisivati jučer ujutro u 8 sati, a Stipić očekuje da će je potpisati veliki broj zaposlenih u školama. Istakao je da se peticijom obraćaju premijeru Milanoviću “da napravi ono što većina građana očekuje – učini kadrovske promjene a da ministar Jovanović bude prvi koji će prestati obnašati svoju dužnost. On je odličan za stvaranje problema, ali za rješavanje treba potražiti nekog drugog”, zaključio je Stipić.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!