U Šumarskoj i drvodjeljskoj školi ponovo prosvjetna inspekcija – gotovo cijeli razred pao godinu

(KAportal) U karlovačkoj Šumarskoj i drvodjeljskoj školi ponovno se nalazi prosvjetna inspekcija i to jer je navodno gotovo cijeli jedan razred, osim dva učenika pao na popravnom ispitu.

Da su inspektori Ministarstva zaista u školi te provjeravaju što se točno dogodilo na popravnim ispitima, jučer nam je potvrdila i v.d. ravnateljica Đurđica Janjanin, no što se točno dogodilo nismo uspjeli saznati jer prvo, kaže v.d. ravnateljice treba pričekati inspekcijski nalaz.

Podsjetimo, ova karlovačka škola već je dulje vrijeme u sukobu s nadležnim ministarstvom. Sve je počelo nakon što je bivši ravnatelj Erdeljac odobrio upis 31 učenika koji nisu imali potreban broj bodova za određene smjerove, nakon čega je podnio ostavku, no Školski odbor ga je, zahvaljujući članovima HDZ-a, a suprotno mišljenju i želji Nastavničkog vijeća, uporno ponovno birao za ravnatelja, a ministar odbijao potvrditi takvu odluku.

Sada, pak, prema još uvijek neslužbenim informacijama, škola je predmet inspekcijskog nadzora zbog neslavnog rekorda i rušenja gotovo cijelog razreda.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!