Masovna tučnjava u školskom dvorištu

(T-Portal) Zadarska policija javlja o masovnoj tučnjavi koja se u petak navečer oko 22 sata dogodila u dvorištu Srednje škole Obrovac

U tučnjavi je sudjelovalo 12 mladića, trojica s jedne te devetorica s druge strane. Najstariji je star 21, a najmlađi svega 16 godina, dok su većinu činili 17-godišnjaci i 18-godišnjaci. Događaj obrađuju djelatnici Policijske postaje Obrovac. Svi sudionici incidenta su zaradili optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Istovremeno je policija uhitila 20-godišnjeg mladića za kojeg sumnja da je u petak u jutarnjim satima fizički napao 18-godišnjeg učenika ispred škole u Perivoju Vladimira Nazora u Zadru. Prema prijavi napadnutog mladića napala ga je nepoznata osoba. Napadač je priveden sucu za prekršaje.

Podsjetimo, početkom tjedna jedna je nezadovoljna majka verbalno napala nastavnicu svoga djeteta ispred Osnovne škole Bartola Kašića zbog čega je ova bila primorana zvati policiju. Povod napadu bio je nesporazum oko (ne)odlaska djeteta na kazališnu predstavu.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!