Zapaljena zbornica srednje elektro škole

(Fiuman.hr) Srednja škola za elektrotehniku i računalstvo te Elektroindustrijska i obrtnička škola koje djeluje na adresi Zvonimirova 12 u Rijeci u proteklih mjesec dana dva se puta našla na meti još uvijek nepoznatih počinitelja koji su zapalili veći broj školskih imenika i dokumentacije. No, u noći sa srijede na četvrtka došlo je do nove provale, ali ovog puta i do većeg požara u kojem je, sudeći prema fotografijama koje smo primili, zbornica potpuno uništena u vatri, a stradale su i susjedne prostorije u zgradi te dobar dio vanjske fasade.

Nastava se vjerojatno ovog četvrtka neće održati, a policija provodit detaljan očevid na mjestu događaja te se zasad oglasila tek kratkim službenim priopćenjem.

“Noćas nešto prije 3 sata policija je zaprimila dojavu o požaru u srednjoj školi na području Mlake u Rijeci. Požar su oko 4,25 sati lokalizirali vatrogasci JVP Rijeka. Prema dosadašnjim saznanjima požar je zahvatio nekoliko prostorija na prvom katu. Slijedi očevid s ciljem utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti ovog događaja”, poručili su iz riječke policije.

Spomenimo i kako u toj srednjoj školi postoji video nadzor, no prilikom prethodne provale počinitelj (ili više njih) je očito jako dobro bio upoznat s time gdje se kamere nalaze, pa ih je sve redom navodno uspio izbjeći.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!