Zbog snimanja emisije “Lijepom našom” nastava u školi bez stolica

(emedjimurje.hr) Sutra, u srijedu, se u Murskom Središću održava dugo očekivano snimanje TV emisije „Lijepom našom“. Karte su se prodavale iznad očekivanja pa će sportska dvorana osnovne škole biti dupkom puna. Osim što će mnogobrojni gledatelji sjediti na tribinama bit će i puno onih koji će koristiti stolice koje će biti postavljene duž sportskog borilišta. Upravo zbog toga Muralistu su se obratili neki roditelji sa informacijom da će im djeca u srijedu na nastavi biti bez stolica.

Naime, sve školske stolice iz razreda ustupljene su Gradu zbog potreba snimanja emisije pa će učenici taj dan biti na nastavi bez njih. O čemu se točno radi odgovor su dobili od gradonačelnika Dražena Srpaka:

– Informacija s kojom raspolažete je istinita. Nama su stolice potrebne i u susret nam je izašla Osnovna škola Mursko Središće koja će nam ih ustupiti i tako omogućiti da uštedimo iznos koji bi dali nekom drugom za najam. Ja sam čak predlagao ravnateljici Marijani Trstenjak da se nastava taj dan odgodi, no na kraju je zaključeno da za tim nema potrebe te da će učitelji nastavu prilagoditi novonastaloj situaciji. Zahvaljujem školi na razumijevanju te naglašavam da nam je ovaj potez stvarno dobrodošao u financijskom smislu – odgovrio je Srpak.

Stoga će u srijedu osnovnoškolci imati jedinstveno iskustvo kojeg će se sigurno uvijek sjećati, a to je nastava bez stolica, ali i osjećaj da su i oni pomogli organizaciji događaja od kojeg Mursko Središće puno očekuje.

2 Comments

  1. O ravnatelji postaju menadžeri, iznajmljuju dvorane, uzimaju (da ne kažem otimaju) stolice učenicina…
    Napredujemo, svakim danom sve više…
    Moramo ih još licencirati i dati im plaće i otpremnine.
    Ljubim ruke, izvrsnosti!

Comments are closed.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!