Savjetovanje o Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka Nacrta prijedloga Zakona o osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju

(MZOS) Sukladno članku 19. Zakona o procjeni učinaka propisa (Narodne novine, broj 90/11), Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta provodi savjetovanje o Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka Nacrta prijedloga Zakona o osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju. Savjetovanje se provodi u trajanju od 30 dana.

Prijedlozi, primjedbe i mišljenja na navedeni Nacrt prijedloga iskaza mogu se dostaviti elektroničkom poštom na adresu: osnovno.zakon@mzos.hr

Nakon provedenog savjetovanja Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta će, kao stručni nositelj izrade Nacrta prijedloga iskaza, razmotriti sve pristigle primjedbe, prijedloge i mišljenja javnosti i zainteresirane javnosti na Nacrt prijedloga iskaza te o navedenome obavijestiti javnost i zainteresiranu javnost na svojoj mrežnoj stranici.

Dokument:

Savjetovanje o Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka Nacrta prijedloga Zakona o osnovnoškolskom odgoju i obrazovanju (352 KB)

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!