Jovanović: ‘Linić je u promašenom istupu nanio nepopravljivu štetu SDP-u, Vladi i sebi’

(Večernji list) – Osjećaj koji danas imam jest osjećaj beskrajne tuge. Mislim da je kolega Slavko Linić u jednom neodgovornom i potpuno politički promašenom istupu za člana SDP-a nanio nepopravljivu štetu SDP-u, Vladi RH i samom sebi – kazao je poslijepodne nakon Linićeve tiskovne konferencije Željko Jovanović.

Linićevu je pressicu nazvao političkim promašajem godine, ustvrdio je da ni premijer, ni ministri ni saborski zastupnici ne zloupotrebljavaju tajne službe i da nisu savršeni, ali su najbolje što se nudi na političkom tržištu.

– Sve optužbe koje smo čuli bez ijednog su elementa i materijalnog dokaza. Ako je istina da je Linić izjavio da će sve što će u sljedećem razdoblju činiti jest da blati i diskreditira predsjednika SDP-a i Vladu, onda je danas to i dokazao iako sam duboko uvjeren da Slavko želi snažan SDP – kazao je Jovanović. Linićev potez ocijenio je politički nepromišljenim i štetnim za SDP, a Linićev “monolog” za Jovanovića je bio “pun konstrukcija, bez temelja, sa samo jednim ciljem – destrukcijom temelja SDP-a i hrvatske Vlade. Sve to je, nastavio je ,voda na mlin svima onima koji zazivaju rekonstrukciju Vlade i prijevremene izbore i štetno je za građane.

– U trenutku u kojem se Hrvatska nalazi ne treba nikakva dekonstrukcija i rekonstrukcija Vlade ni prijevremeni izbori nego samo rad, rad i rad. To je moja poruka danas iz Gradske organizacije SDP-a Rijeke svim esdepeovcima u Hrvatskoj.

– Ljudi složimo se, razgovarajmo, o svim temama koje su važne i radimo, a pressice koristimo da bi predstavili projekte. Prestanimo se međusobno blatiti i optuživati, prepustimo to HDZ-u – kazao je Jovanović dodajući da bi najveća tragedija za sve, za Linića, za riječki, primorsko-goranski i hrvatski SDP bio povratak na vlast zločinačke organizacije.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!