Hvala, Krule!

Među tekstovima podrške koji se javljaju po internetu, jednostavno smo morali izdvojiti Kruleta Blogera (koji, doduše, nije na blogu nego na Facebooku, ali nećemo sad cjepidlačiti) koji je istresao dušu, ali baš onako, od srca. Njegov kratak tekst prenosimo u cijelosti.

Osjetljivim dušicama upozorenje: jezik je eksplicitan i necenzuriran.

Pa rekli smo da je od srca, ne?

RUBRIKA – HRVATSKA SLOGA
Čitam članak o štrajku profesora i učitelja. Odlučili ljudi štrajkat jer se ne poštiva ono iz ugovora, što je logičan slijed događaja. No interesantni su komentari ispod tog članka, pa se tako svi negativni komentari svode na „Koji kurac štrajkate, 3 mjeseca ljeti ne radite ništa + uskrs + zimski praznici“. Ako ćemo tom logikom i tim niskointeligentnim komentarima, onda ćemo ovako:

Zanimanje POLICAJAC – A boktejeba i zanimanja. U jutro sjedneš u avto i paradiraš po gradu ka paradni konj i ljepiš kazne za parking i još ti puca kurac jer imaš benificirani radni staž. Drkaš kurac i ništa ne radiš

Zanimanje TRGOVAČKI PUTNIK – A boktejeba i zanimanja. Student ti u skladištu nakrca robu a ti upališ kombi i razvezeš sokove i čokoladicu. Neš ti zanimanja, ubi se od posla.

Zanimanje LUČKI RADNIK – A boktejebo zanimanja, vidi 2 broda u 3 mjeseca.

Zanimanje MEDICINSKA SESTRA – A boktejebo zanimanja, boli je kurac za bolesnike i samo radi ono što joj podmitljivi doktor veli.

Jel to način? Oćemo tako pričati? Oćemo na tom nivou kojeg nema ni u amebe, da pričamo? Jel smo mi došli do te faze da profesore i učitelje osuđujemo jer štrajkaju radi svojih prava iz ugovora? Otkako je škole i školstva ti profesori imaju slobodne te mjesece ,al pička mu ona materina, shvatite da, TO JE TAKVO ZANIMANJE! Odi, pička ti materina neškolovana, odi završi PMF u Zagrebu, listaj knjige 5 godina, uči ko majmun, pa budi profesor matematike… neš majci, pizda ti materina ljena jer je lakše ležat u kladari i zaokruživat da će Dinamo tući Reala, mada je koeficijent za Dinamo veći od koeficijenta inteligencije u istog. Nikad jebene SLOGE u ovog našeg naroda. To je ta naša HRVATSKA ZAVIST, samo da drugi nema više od mene pa taman to bio i profesor…

PODRŽAVAM ŠTRAJK PROFESORA! – Jebite im majku!

p.s. ja da sam profesor, ja bi već bio na robiji, jer da mi jedan pubertetlija sa kućnim odgojem na nivou divljeg psa dođe pa počne srat, kroz prozor bi ga bacio.
AMEN!

Amen.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!