Ravnateljica ‘caru’: Imat će on zašto plakati!

(Danas.hr) Nakon što je ismijavanje ‘spektakla’ od otvorenja autobusnog okretišta kod škole u Korenici osvojilo YouTube, prepirka između profesora Ante Kovača i ravnateljice Vesne Vidović nastavila se. ‘Imat će on zašto plakati’, zaprijetila je ravnateljica.

”Odradila sam ovaj posao najbolje što sam mogla i ova cijela situacija me jako zatekla. Ja jednostavno ne mogu vjerovati! Pokušala sam napraviti sve što sam bolje mogla jer sam cijeli projekt naslijedila kada sam došla na ovu poziciju i da to nisam napravila ti novci bi propali”, poručila je za Danas.hr v.d. ravnatelja Osnovne škole Korenica Vesna Vidović, koju smo zamolili za komentar sjajnog performansa profesora Ante Kovača pred kamerama, koji je osvojio YouTube, te potom i sve društvene mreže.

Podsjetimo, profesor hrvatskog jezika Ante Kovač je prilikom svečanog otvorenja okretišta kod škole u Korenici vrijednog 70.000 kuna ”zaplakao” pred kamerama. Rekao je kako u školi nema vode, ali da mu to nije bitno jer imaju ”predivno okretište”. Profesorova kritika spektakla koji je upriličen prilikom otvaranja okretišta, međutim, nije kod svih primljena na valjan način.

Vesna Vidović poručila je kako razmišlja o prijavi i tužbi protiv profesora zbog iznošenja neistina, te ga optužuje da je produžena ruka pojedinaca koji žele naštetiti njezinoj obitelji i ”razrušiti sve dobro”.

”Imat će on zašto plakati. Neću mu ja dati otkaz, ali doći će netko drugi na ravnateljsku poziciju”, poručila je Vidović, a u telefonskom razgovoru profesor Kovač nije želio komentirati te optužbe nego je samo rekao da on ”sigurno neće plakati”.

Ravnateljica naredila pisanje sastavaka o asfaltu

”Duže vrijeme se planiralo to okretište i ovo što je napravljeno je glupo. Ona je to željela što prije napraviti. Nisam ismijavao to okretište koliko cijelu paradu oko toga”, rekao nam je Ante Kovač.

Profesor hrvatskog otkrio nam je da je ravnateljica čak ”naredila” da učenici moraju pisati sastavke o asfaltu povodom otvorenja spornog okretišta, te je poručio da ”ako se nekoga može tužiti, onda je to ona jer manipulira djecom”.

”Ja sam joj rekao da se makne od toga jer je to socijalistička parada, no ona je to htjela napraviti i biti na televiziji. Sada je čak postala popularna i može mi biti zahvalna zbog toga”, zaključio je Kovač za Danas.hr.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!