Hvala

U posljednja dva tjedna hrvatski učitelji i nastavnici su uz podršku ravnatelja, stručnih suradnika i tehničkog i administrativnog osoblja svoje učenike počeli poučavati na daljinu. Zahvalni smo učenicima, roditeljima i svima uključenima u ovaj veliki pothvat na razumijevanju, strpljenju, suradnji i podršci.

Za to vrijeme, ne možemo ne osjećati zahvalnost što možemo svoj posao odrađivati iz vlastitih domova i želimo reći hvala.

Hvala svim zdravstvenim radnicima koji neumorno i nadljudskim naporima rade suzbijanju epidemije, dijagnosticiranju i liječenju. Hvala svim medicinskim sestrama i tehničarima, liječnicima, laborantima, tehničkom osoblju zdravstvenih ustanova, zaštitarima.

Hvala svima zaposlenima u trgovini koji se svakodnevno izlažu velikom broju kontakata kako mi koji ostajemo kod kuće ne bismo oskudijevali namirnicama i potrepštinama.

Hvala svima koji rade u prijevozu robe za trgovine i koji svoj ionako težak kruh za volanom teretnih vozila ovih dana zarađuju u po život opasnim uvjetima.

Hvala svim dostavljačima koji ovih dana u naše domove dostavljaju gotovu hranu, naručene namirnice ili druge stvari bez kojih ne možemo.

Hvala volonterima Crvenoga križa i svim volonterima drugih organizacija koji se ovih dana brinu o našim najstarijim sugrađanima kojima je druga pomoć nedostupna.

Hvala svim poslodavcima koji su svojim radnicima omogućili da rade od kuće.

Hvala Stožeru civilne zaštite na svakodnevnim mjerama i napucima kako bismo ovu krizu prebrodili što brže i uspješnije.

Hvala svima angažiranima na procjeni sigurnosti objekata u Zagrebu, naseljima u zagrebačkoj okolici i Krapinsko-zagorskoj županiji koji ovih dana živote izlažu ne samo korona virusu, nego i opasnim građevinama: statičarima, alpinistima, vatrogascima, radnicima u građevinarstvu.

Hvala i svima koji rade u medijima i svakodnevno snimaju, montiraju, pišu, objavljuju i izvještavaju o aktualnostima.

Hvala i vama koji se odgovorno ponašate. Budući da smo učitelji, red je da ponovimo: OSTANI DOMA.

Mreža Nastavnici organizirano

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!