U školi gdje su učenici zatukli učiteljicu sprema se “velika akcija snaženja tolerancije”; lijepit će se srca i svirati

(Index.hr) U OŠ Dobri, u kojoj se početkom tjedna dogodio ružan incident i sukob profesorice povijesti i učenice sedmog razreda, za Valentinovo spremaju veliku akciju na planu snaženja međusobne tolerancije, kazala nam je ravnateljica Mirjana Dodig. Lijepit će se srca, svirati prigodni glazbeni program…

U školi cijeli tjedan nema učiteljice, koja je na bolovanju, a danas se nije pojavila ni učenica, premda je s njezinim roditeljima škola dogovorila da dođe na nastavu. Učenica je, kako doznajemo, završila u bolnici sa Shanzovim ovratnikom, a ovratnik je nakon sukoba odmah dobila i učiteljica.

Remećenje reda i mira

Cirkulira nekoliko verzija događaja. Ravnateljica Dodig nije se željela upuštati u interpretacije. Kaže, neka policija odradi svoj posao. Novinarima je nakon incidenta potvrdila da su u sukobu sudjelovali profesorica na jednoj strani, te učenica i učenik na drugoj, no policija je za remećenje reda i mira prijavila samo učiteljicu i učenicu, ne i učenika.

Naime, prema iskazima djece koja su svjedočila incidentu, učenik je razdvajao učiteljicu i učenicu, inače njegovu rođakinju. Što se policije tiče, oni su svoj posao na ovom slučaju završili. Utvrdili su da je učenica prva reagirala, pa je onda nastavila učiteljica, no obitelj učenice tvrdi da nije bilo tako, već da se ona prva našla na udaru i da je ona završila na podu, a ne učiteljica, kako su neki izvijestili.

1 Comment

Comments are closed.

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!