Još mjesec dana za slanje učeničkih znanstvenih radova

Započeo je rok za prijave na sedmu Smotru učeničkog stvaralaštva “Mireo Eureka” u suradnji Znanstveno edukacijskog centra Višnjan i tvrtke Mireo d.d. Na Smotru se mogu prijaviti učenici hrvatskih srednjih škola s izvornim i samostalnim radovima na hrvatskom jeziku (i sažetkom na engleskom), iz bilo kojeg područja ili interakcija prirodnih i društvenih znanosti i tehnologije.

Rok za slanje radova je 16. studenog, a ocjenjivačka komisija će do 1. prosinca odlučiti koje će finaliste pozvati na završni susret u Zagrebu od 16. do 18. prosinca. Petnaest učenika će tako dobiti priliku usmeno i vizualnom prezentacijom predstaviti rad recenzentima, koji će ocijeniti viđeno. Organizator pokriva troškove smještaja, hrane i izleta za sudionike smotre i njihova pratitelja, a najbolji učenici će dobiti priliku i za sudjelovanje na međunarodnim radionicama u sklopu Network Of Youth Excellence.

Uvjeti prijave, savjeti, preporuke, službeni detalji i ostale informacije mogu se naći na internetskoj stranici projekta u sklopu portala Edukacijskog centra Višnjan: http://www.sci.hr/eureka

Podijelite ovo

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima!